Тефлонски (ПТФЕ) црева за транспорт на агресивни флуиди

Тефлонски црева за транспорт на агресивни флуиди со работна температура до 150Ц изработени од чист тефлон (птфе) Достапни во неколку големини (дијаметри).

Техничка пластика – ПОМ, ПА6, ПТФЕ, ПП, ПЕ и др.

ТЕХНИЧКА ПЛАСТИКА ПОМ, ПА6, ПТФЕ (Тефлон), ПП, ПЕ и други типови според потребите на корисникот. Имаме лагер на производи во шипка и плоча.