Црн силиконски заптивач за заптивање и изолација до + 250 ° Ц

Киселинско-стврднувачки силиконски заптивач за заптивање и изолација на места изложени на висока температура до + 250 ° Ц . Добро налегнување со непорозни силикатни материјали како стакло, цигла, керамички плочки, емајл, глазирани плочки и клинкер, импрегнирани, лакирани, обоени дрвени материјали, пластика, епоксидни материјали, полиестер, полиакрилат, ламинат, сите видови на метални површини и други места. Заптива Read more about Црн силиконски заптивач за заптивање и изолација до + 250 ° Ц[…]